“Nygammal” sida

      Kommentarer inaktiverade för “Nygammal” sida

Har nu vårstädat vår webbplats så att den förhoppningsvis blir lite lättare att navigera på. Vår hemsida har nu funnits i snart 16 år och haft olika skepnader över åren. Den ursprungliga idén om en hemsida för släkten kläcktes av undertecknad  i samband med familjemötet i Eldingen 2002 och en första version såg dagens ljus senare den hösten. Det var dock en enkelt tillyxad historia med få funktioner och amatörmässig layout.

Idag är sidan fullt integrerad mot olika skärmstorlekar (responsiv layout) samt mot Facebook, Google+ och Twitter och kan enkelt byggas ut mot andra sociala medier eller plattformar. Den är helt interaktiv där de flesta sidor har kommentarsfält samt “gilla”- och delningsknappar som gör att inloggade användare kan kommetera och dela information med andra familjemedlemmar med inlogg på ett smidigt sätt. Vi har också ett familjeforum som fungerar som ett chatt-rum där du kan skicka hälsningar, fråga om släkten eller hemsidan eller bidra med egna spännande fakta rörande familjen Wrangel.

Vi saknar dock fortfarande material från er medlemmar i SWF. Skicka in släktrelaterade bilder eller dokument som ni vill dela med andra i familjen, via kontaktformuläret som nu har en “bifoga”-funktion installerad!

Har du glömt dina inloggningsuppgifter kan du enkelt be om nya genom att klicka på “Glömt?” som finns vid inloggningsfältet. Det enda du behöver är den epostadress du en gång registrerade dig med!

//Magnus

Innehållet här är endast för registrerade medlemmar. Om du är registrerad på wrangel.org vänligen logga in. Vill du ansöka om medlemskap kan du göra det med formuläret nedan. Vi tillämpar skräppostfilter där du behöver verifiera bildtexten längst ner.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
captcha
*Obligatoriskt fält