Våren kommer…

      Kommentarer inaktiverade för Våren kommer…

Kära släktmedlemmar!

Även om det inte verkar så i skrivande stund där termometern knappt orkar ta sig över nollan och trots Corona-virus som har skapat en lätt överdriven domedagskänsla i nyhetsrapporteringen, så kan vi definitivt konstatera att vi obestridligen återigen går mot en vår! Svenska Wrangelföreningen är ju en ideell förening med begränsade resurser vad ett egna kulturaktiviteter beträffar, utöver våra regelbundna familjemöten. Som samlande funktion för de adliga ätterna Wrangel har vi i första hand denna vår webbsida som är vår primära informationskanal där vi också kan erbjuda våra medlemmar möjlighet att själva bidra med material som har ett släktintresse. Har du t ex prövat vårt Forum? Där finns möjlighet att skapa trådar och diskussion med Wrangeltema, och det går även att ladda upp bilder och dokument att dela med släkten.

Vi vill också slå ett slag för den svenska adelns eget “klubbhus” nämligen Riddarhuset som erbjuder ett bra kulturprogram under våren 2020. Du hittar detta via en ny länk i huvudmenyn eller direkt HÄR» . Varför inte satsa på att gå på en kulturkväll, konsert eller Afternoon Tea i vår?
Vad gäller SWF:s styrelse så ligger vi redan i startgroparna med att planera för nästa familjemöte som vi ämnar avhålla 2022, samt även det lite längre bort stundande 90-års jubiléet 2024. Mer information kommer på denna hemsida samt via mailutskick när det närmar sig!

Till dess önskar vi alla familjemedlemmar en riktigt god fortsättning på 2020!
Hälsningar

CG Wrangel med styrelse

Dela detta:

Detta innehåll är för inloggade medlemmar. Om du är en registrerad användare behöver du logga in för att kunna ta del av allt innehåll på [blogname]! Har du anknytning till släkten och önskar registrera dig kan du göra detta nedan. OBS! Alla registreringsförfrågningar granskas för att fastställa om det finns godtagbara skäl för medlemskap!

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
captcha
*Obligatoriskt fält