Vill du jobba med webbsidan?

      Kommentarer inaktiverade för Vill du jobba med webbsidan?
  • Är du lite nyfiken på hur det är att syssla med webbpublikation?
  • Har du redan kunskaper i webbutveckling och vill utveckla wrangel.org?
  • Skulle du vilja utveckla dig i att skapa och underhålla en webbplats?

Då ska du bli vår nästa webbredaktör! Efter många år som ansvarig för SWF hemsida söker jag nu efter en efterträdare. Svenska Wrangelföreningen vill ju förnya sin styrelse till nästa ordinarie familjemöte och då kan även posten som webbredaktör förnyas med någon annan!

Det är inte ett ansträngande uppdrag som sådant och kan passa dig som är nyfiken på webbsidesarbete och som vill utveckla dina talanger i lagom takt utan stress! Jag kan hjälpa dig i början så att du förstår hur sidan är uppbyggd och kan komma igång om du behöver!

Vår sida är gjord på plattformen WordPress® som är ett mycket populärt CMS (Content Managing System)-verktyg världen över med många användare och massor av fiffiga appar (tillägg) som kan kopplas till, ofta helt gratis. Vår sida wrangel.org är inte så avancerat uppbyggd, så det kunde passa dig som inte har jättestor vana av webbsideshantering men som tycker det skulle vara intressant att lära dig!

Använd vårt kontaktformulär för att anmäla intresse eller maila mig på: webmaster@wrangel.org så ska jag berätta mer!

//Magnus

Dela detta:

Innehållet här är endast för registrerade medlemmar. Om du är registrerad på wrangel.org vänligen logga in. Vill du ansöka om medlemskap kan du göra det med formuläret nedan. Vi tillämpar skräppostfilter där du behöver verifiera bildtexten längst ner.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
captcha
*Obligatoriskt fält