Meddelanden från Webb-master + Bilder från Estland…

Kära medlem!

Jag inser att det tidigare till och från har varit struligt för medlemmar med återställning av lösenord för inloggning. Detta ska nu vara löst! Har du en gång registrerat dig så finns du i vår databas och för att hämta användarnamn och återställa lösenord, om du glömt bort det, följer du nedanstående steg för att få tillgång till login igen:

  1. Klicka på texten “Glömt” som finns bredvid loginknappen i på sidans vänsterpanel (under Google översätt). Alternativt kan du i menyn välja “Min sida” > “Lösenordsåterställning”.
  2. Du kommer då till en sida där du kan skicka efter nytt lösenord genom att fylla i ditt användarnamn samt epostadress (den som du registrerade dig med en gång) och skicka. Det genererar automatiskt ett mail till dig med ett nytt lösenord.
  3. När du fått ditt nya lösenord så loggar du först in med användarnamn och det nya lösenordet. Det tar dig direkt till “Min sida” där du sedan kan välja att byta till nytt valfritt och mer personligt lösenord. Obs! ─ Så fort du klickar på skicka-knappen så byts lösenordet och den här gången får du ingen bekräftelse med det nya lösenordet ─ så SPARA detta för kommande inloggningar!
  4. Har du till äventyrs glömt ditt användarnamn klickar du på länken för att skicka efter ditt användarnamn som finns under knappen “Återställ Lösenord” i formuläret. En ny sida kommer då upp där du fyller du i din mail-adress och skickar. Du får även då ett automatiskt mail med ditt registrerade användarnamn. Följ sedan anvisningarna i punkt 3 ovan.

 

 

När du väl är inloggad kan du ta del av mer material som t ex mötesprotokoll från tidigare familjemöten,  hitta ett urval av bilder från familjemöten samt läsa och skriva i vårt familjeforum m.m. Har du egna bilder tagna från familjemöten eller annat material som du tror kan vara intressant ur ett familjeperspektiv uppmanar jag dig att skicka in för publicering på wrangel.org! Vi saknar fortfarande mycket material främst bilder och skildringar som kan vara av intresse för andra familjemedlemmar! Använd med fördel vårt kontaktformulär där du även kan bifoga filer för uppladdning.

Bilder från familjemötet i Estland 2019

En som gjort detta är C.G Wrangel som nyligen bidragit med några foton från Estlandsmötet vi höll 2019.
Du hittar dem i vårt galleri! (Klicka på länken) » Estland 2019

Gör som C.G. ─ Skicka oss bilder för upplägg på wrangel.org! Obs! alla bidrag från medlemmarna som publiceras efter granskning  hamnar bakom “medlemsväggen” ( = login),om du inte anger annat, och det är bara familjemedlemmar med inlogg som kan ta del av materialet!

Med en önskan om en riktigt skön, Coronafri sommar!

Magnus v S
Webbmaster

Dela detta:

Ett svar på “Meddelanden från Webb-master + Bilder från Estland…”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.