Tyska Wrangelföreningens familjemöte 8 – 11 sep

Kära släktingar!

Vår tyska systerförening ämnar också hålla familjemöte i år, närmare bestämt 8 ─ 11 september i Leipzig. Det ligger inte långt ifrån bland annat orten Lützen som för de flesta svenskar är känt som platsen där konung Gustaf II Adolf stupade vid slaget som tilldrog sig den 6 november 1632. Alla svenska Wranglar som är intresserade är också inbjudna att delta på de tyska familjedagarna!  Eftersom det tyska familjemötet timar två veckor efter vårt svenska familjemöte (i Lund den 26 – 28 augusti) finns det möjlighet för intresserade släktingar att delta i båda! Detaljerna kring vårt svenska möte kommer att publiceras här inom en snar framtid!

Anmälan till det tyska mötet sker genom egen försorg. Kontaktuppgifter, pris, hotellinfo m.m. hittar du på sidan 4 ff i dokumentet (bläddra med pilknapparna i dokumenthuvudet).

*** Obs! ***

Svenska styrelsen, och webbansvarig kan inte hjälpa till med anmälan till det tyska mötet, utan är du intresserad så får du själv ta kontakt med de tyska arrangörerna!

(Bläddra med upp- och nedpilarna i dokumenthuvudet)
Mötesprogram Tyska Wrangelföreningens familjemöte
Du kan ladda ner pdf-filen HÄR »
(Öppnas i ny flik!)
Dela detta:

Kommentarer är stängda.