Min interaktion med wrangel.org

Interaktion mellan dig och wrangel.org
Då styrelsen sedan en tid tillbaka har beslutat att styra huvuddelen i vår medlemskommunikation till webben och e-post, är det viktigt att vi har din e-postadress registrerad! Du kan alltid meddela oss om det sker förändringar i dina kontaktuppgifter (t ex ny eller ändrad e-postadress eller övrig kontaktinformation) för att få våra utskick. Styrelsens information till medlemmarna sker idag nästan uteslutande via webben där också e-postutskicken är helt integrerade med wrangel.org både genom automatiska utskick och genom adhoc-utskick (genererade vid behov). Pappersutskick görs endast i undantagsfall. Detta är något som avsevärt har förenklat administrationen, ökat träffsäkerheten i utskicken samt möjliggjort direktlänkar till wrangel.org som du kan klicka dig till snabbt och enkelt. Men det här innebär ju förstås att vi sedan tidigare har din e-postadress registrerad hos oss! Har du det senaste två åren fått e-post ifrån Svenska Wrangelföreningen där meddelandet innehåller webbsidans bildhuvud – som ser ut så här:

Ja, då är sannolikheten stor att finns du med största med i vårt e-post register!

För att ändra dina kontaktuppgifter gör så här:
Som inloggad kan du göra dessa ändringar snabbast och enklast genom att gå till “Min sida” > “Användarprofil” och klicka på “Redigera min information” så öppnas ett formulär med dina befintliga uppgifter som du sedan kan ändra. Glöm inte att klicka på knappen “Uppdatera profil” längst ner efter du fyllt i nödvändiga fält! Alternativt kan du använda vårt för detta ändamål speciella formulär som du hittar under “Kontakta oss” i menyn ovan eller genom att klicka här » (Inloggning krävs för att begära ändring av personuppgifter!)

Är du inte inloggad använder du vårt ordinarie kontaktformulär för ändring av personuppgifter och skickar ett meddelande med dina ändringar så uppdaterar jag inom kort.

Jag tror jag är registrerad men har glömt mina uppgifter!
Du kan alltid begära nytt användarnamn och lösenord om du glömt något av dem eller båda bara du vet vilket e-postadress du gjorde registreringen med ursprungligen!

Klicka här för hjälp hur du ska göra!
Varför allt krångel med att ha login på wrangel.org?
Du har inte automatiskt tillträde till våra medlemssidor bara genom att tillhöra släkten Wrangel utan du behöver först ansöka om inloggningsuppgifter innan du kan ta del av utökat material.
Läs mer här »

Om du upplever problem med din inloggning testa först dessa tips:

  • Har du aktiverat “Shift Lock” av misstag så att det blir stora bokstäver när du skriver?
  • Har du skrivit in rätt användarnamn och/eller e-postadress? Det kan vara lätt att halka till på tangenterna och att ett eller flera tecken blir fel.
  • Ändrar din dator/telefon automatiskt användarnamnet eller e-postadressen du skriver in? Då har sannolikt “cachen” på din dator/telefon behållit tidigare använt användarnamn eller e-postadress. Pröva att hålla “Ctrl” nere samtidigt som du trycker på “F5” (Sidan läser in igen och tömmer “cachen”)

Det är numer också än mer viktigt med hårdare sekretess efter tillkomsten av GDPR, den europeiska dataskyddsförordningen som kom 2016 som alla offentliga webbplatser har att följa. Du kan läsa mer om GDPR här »

Hur skaffar jag ett login på wrangel.org?
Har du inte sedan tidigare ett login och vill få ett måste du antingen vara medlem i SWF eller tillhöra någon av ätterna Wrangel. Styrelsen för SWF förbehåller sig dock den exklusiva rätten att bevilja eller avslå ansökningar och i tveksamma fall kommer vi att be om kompletterande information samt motivation till varför ett medlemskap på wrangel.org ska beviljas!

Så här gör du för att registrera dig: