Kakor på wrangel.org

Nej, det handlar inte om ett kafferep eller försäljning av små bakverk i det här fallet! Kakor eller “Cookies” är små filer som lagras på din dator när du besöker en webbplats. På flera av våra sidor används kakor (Cookies) för att komma ihåg dina inställningar, t.ex. kontrast och textstorlek.
Rent praktiskt handlar det om att webbläsaren på din dator/telefon lagrar små filer med information från wrangel.org som t ex gör att lösenord eller inställningar du gjort vid ett tidigare besök finns kvar på din dator till dess din webbläsarcache (lagrad historik)  töms, förutsatt att du har accepterat att vi använder kakor på webbplatsen.
Kakorna är inte helt nödvändiga för att webbplatsen ska fungera, men de gör det lättare för dig att söka information. Du kan ta bort eller blockera kakorna, men i så fall får du vara beredd på att webbplatsen inte fungerar optimalt.

OBS! Kakorna används inte för att identifiera dig som person och de insamlade uppgifterna står helt under vår kontroll. Kakorna används bara i de syften som nämns här.

Läs mer om kakor på PTS:s webbplats HÄR »

//Webbansvarig wrangel.org

Dela detta: