Villkor

För att bli godkänd som användare på wrangel.org krävs att antingen du:

  • Är medlem i Svenska Wrangelföreningen (SWF) eller
  • Tillhör någon av ätterna Wrangel eller
  • Har starka band till familjen eller SWF i övrigt (det krävs en stark motivering)

(OBS! Styrelsen förbehåller sig den exklusiva rätten att godkänna eller avvisa medlemsförfrågan utan motivering.)

Som registrerad användare på wrangel.org förbinder du dig att:

  • Hålla en god ton i kommunikationen med andra brukare av webbplatsen (s.k. Netikett) på forum eller i övrig interaktion via wrangel.org. Se mer om uppförandekod på nätet här » (Exempel från seniornet.se)
  • Uppdatera dina kontaktuppgifter vid ändring  av dessa, t ex byte av e-postadress, telefonnummer eller övrig kontaktinformation som avviker från det ursprungligt redigerade och som SWF använder i kontakten med medlemmarna.

Eftersom wrangel.org i första hand är ett medlemsorgan för SWF och utgör vår huvudskaliga informationskanal med medlemmarna, innebär det att du som medlem i SWF (och som har angivit en giltig e-postadress tidigare) också automatiskt har ett inlogg på wrangel.org med din e-postadress. För att logga in med denna måste du ange lösenordoch har du glömt detta eller aldrig tidigare loggat in beär du först ett nytt lösenord. Klicka på texten “Glömt?” som finns direkt under inloggningspanelen på högst upp i vänstra fältet så öppnas en sida där du kan begära ett nytt lösenord!

Läs om wrangel.org:s GDPR-information här»
 (Pop-upfönster)

Vill du inte vara kvar som registrerad användare på wrangel.org men fortfarande få utskick via e-post inför familjemöten etc. måste du meddela oss detta så tar vi bort din inlogg från sidan.

//Webmaster

Dela detta: